top of page
859033.jpg

Бутикови хотели и ресторанти

Опитът, утвърдените и вече доказани бизнес контакти са в основата на създаването на отдел за обзавеждане и оборудване на хотели и ресторанти с хотелските програми на световните марки Rosenthal, Robbe & Berking, Christofle, Alessi, Peugeot, Riedel и Haviland-Limoge

810144.jpg

Корпоративни подаръци

Повече от 20 години фирма Селма Ив АД се ползва с утвърдени позиции на пазара на бизнес подаръци с рекламна цел у нас. Още през 2001 г. отделът за бизнес реклама на Rosenthal AG и Селма Ив АД изпълняват ексклузивни поръчки и така съвместно променят завинаги концепцията „business to business” у нас, предлагайки вместо традиционните корпоративни подаръци, нестандартни за времето си идеи от порцелан и кристал от продуктовата гама на световните гиганти Rosenthal, Аlessi и Christofle.

cld_638ed12a713c3_VISUEL-COLLECTION-CHRISTOFLE-BEEBEE-2_pdhldt_edited.jpg

Детска програма

Индивидуализиране на бебешки и детски сребърни прибори и аксесоари

!!! 956029-BD.jpg

Сватбен списък

Издаване на ваучери за подарък, списък с подаръци за вашите специални дни и организиране на сватбени листи.

Най-красивият ден от  живота ви - празникът, сватбата ви. Насладете  се на него още от самото  начало. На следващите страници бихме искали да направим няколко предложения за това как бихте могли да направите специалния си ден още по-специален. С изключителната комбинация от индивидуални предложения, бихме искали да ви запознаем с култура на хранене на най-високото ниво. Освен това можете да намерите интересна информация за всичко свързано с вашата сватба - опции за декорация, тенденции за хранене и специални места.

956035.jpg

Списък с подаръци

Изготвяне на индивидуални списъци с подаръци за Вашите специални поводи.

Предимствата на " Списъка с подаръци":

  •  Улеснявате гостите с избора на Вашия подарък.

  •  Вие избягвате да получавате дублирани  подаръци. 

  •  Можете да създадете персонализиран  текст на поканата. 

 

Сега можете да споделите желанията на сърцето си с Вашите приятели и близки. Можете да поканите гостите си в магазин Rosenthal boutique, за да изберат подарък от Вашия списък. Всички покупки ще бъдат записани, така че вашият списък винаги ще бъде актуален.

Подаръчни ваучери

gift-512 (1).png

Ваучерите, които  предлагаме, са валидни до 3 месеца от датата на закупуването им. В рамките на този период те могат да бъдат заменени за всяко друго предложение от нашия магазин. Това дава свободата да бъдат използвани тогава, когато искаме и по начина, който предпочитаме. Свобода, която допринася за пълноценната наслада от подаръка.

gift-512.png
bottom of page