top of page

За компанията

Фирма Селма Ив АД съществува вече 17 години на българския пазар и е лидер в предлагането на фин порцелан и сервировки за маса, изящни прибори за хранене, дизайнерски интериорни аксесоари, арт пластики и подаръчни артикули. Компанията е ексклузивен представител за територията на България на марките Rosenthal, Rosenthal meets Versace, Christofle, Robbe & Berking, Haviland, Alessi, Riedel, Kosta Boda, Orrefors, Deshoulieres, Peugeot, El Casco и др., представени в 5-те бутика от веригата Селма Ив.

За нас
Haviland | За нас

Брандът

Успешната съвместна работа с Rosenthal AG, както и високият ръст на продажбите, логично водят към създаването на шикозния и единствен по рода си у нас франчайз Rosenthal Boutique. Със стартирането на този проект през 2004 г. се ражда и компанията Rosenthal Boutique Bulgaria, част от семейството на Селма Ив AД.

Появата на „Селма Ив” и Rosenthal Boutique е вече символ на впечатляваща визия и интелигентен подбор на марките в портфолиото на компаниите.

Феноменът

В света на „Селма Ив” и Rosenthal Boutique декорирането на дома и аранжирането на масата е не само комбиниране на аксесоари, а преди всичко концепции, формиращи социален и културен феномен. Ето защо бутикът е едно ново лице на представата за естетика и стил, доставящи истинско удоволствие на клиентите.

Rosenthal meets Versace | За нас

Лидерът

Повече от 15 години фирма Селма Ив АД се ползва с утвърдени позиции на пазара на бизнес подаръци с рекламна цел у нас. Още през 2001 г. отделът за бизнес реклама на Rosenthal AG сключва договор със Селма Ив АД за ексклузивни поръчки и така съвместно променят завинаги концепцията „business to business” у нас, предлагайки вместо традиционните корпоративни подаръци, нестандартни за времето си идеи от порцелан и кристал от продуктовата гама на световните гиганти Rosenthal, Аlessi и Christofle.

Опитът, утвърдените и вече доказани бизнес контакти са в основата на създаването на департамент за обзавеждане и оборудване на хотели и ресторанти с хотелските програми на световните марки - Rosenthal, Robbe & Berking, Christofle, Alessi, Peugeot, Riedel и др.

bottom of page